Pvc stolarija

rehauPvc stolarija je energetski efikasna i ima odličan odnos cene i kvaliteta. Stolarija Ča svojim klijentima nudi kvalitetne pvc prozore i vrata; koristimo pvc profile poznatih svetskih proizvođača Rehau, kao i Trijumf.

Plastični prozori najnovije generacije

pvc_stolarijaProzori šestokomorne tehnike imaju najbolje termoizolacione osobine. Njihovom ugradnjom značajno se smanjuju troškovi grejanja i objekti postaju energetski efikasniji. Sa dva svoja dihtovanja zadržavaju promaju, vodu i prašinu i stvaraju prijatnu klimu u prostoriji.

Uz prozore isporučujemo kvalitetna izolaciona stakla, kojima se postiže izvanredna toplotna i zvučna izolacija.

Zaobljene ivice i glatke linije na vidljivim delovima prozora daju vrlo lep izgled, kako spoljašnjih tako i unutrašnjih delova. Zahvaljujući kvalitetnom materijalu od kog se profili prave obezbeđuje se dugotrajnost u upotrebi i otpornost na ogrebotine i mehaničke udare. Pored standardne bele boje nudimo Vam i sledeće dezene:

paleta_boja

Pvc vrata

pvc_vrataIzrađujemo jednokrilna i dvokrilna ulazna vrata; u ponudi imamo dekorativne plastične panele raznih dimenzija i oblika.

Ulazna pvc vrata, kao i ostala pvc stolarija, obezbedjuju dobru zvučnu i termo izolaciju.

Ukrasni paneli daju Vašem stambenom ili poslovnom objektu jedinstven i moderan izgled.

Prateći program

U ponudi imamo kompletan prateći program pvc stolarije i ostale proizvode, kao što su: roletne, komarnici, rolo vrata, klizni prozori, kapci – grilje itd.