Aluminijumska stolarija

alumil-logoAluminijumsku stolariju karakterišu velika čvrstoća i laka konstrukcija, te zbog toga imaju
veliku primenu u gradjevinskoj stolariji. Alu stolarija zadovoljava sve estetske zahteve i lako se prilagođava različitim otvorima.

Što se izolacije tiče, aluminijumska stolarija sa termo prekid sistemom obezbeđuje odlična zvučna i termo izolaciona svojstva. Stolarija Ča koristi profile najboljih svetskih proizvođača, kao što je Alumil, čiji Al profili zadovoljavaju sve gore navedene kriterijume kvaliteta. Proizvodi Al stolarije:

aluminijumska_stolarijaAluminijumska ulazna vrata

Veliki izbor dvokrilnih i jednikrilnih vrata, sa i bez termo prekida. U ponudi imamo dekorativne panele raznih dimenzija i oblika. Odlična termo izolacija, moderan izgled, jednostavna za održavanje.

Aluminijumski prozori sa termo prekidom

Aluminijumski profili za ovaj sistem se izrađuju od legure AlMgSi 0.5 sa prekidnom čvrstoćom Ф22, koji se podvrgavaju procesima antikorozivne zaštite i dekorativnog bojenja. Za potrebe eloksaže, procesom anodne oksidacije nanosi se sloj debljine 18 – 20 mikrona, a prilikom plastifikacije nudimo široku paletu boja kojom dobijate izuzetan vizuelni efekat sa Vašom fasadom, kao i sa unutrašnjim enterijerom. Koristimo profile najboljih svetskih proizvođača.

segmentna_vrataSegmentna i rolo vrata

Koriste se za industrijske i proizvodne objekte i garaže, tako da izrađujemo industrijska segmentna vrata i segmentna panorama vrata, kao i za garažna vrata.

Automatska klizna vrata

Sa dva pokretna krila, imaju široku oblast primene na javnim objektima sa velikom frekvencijom prolaza kao što su hoteli, aerodromi, supermarketi… Vrata pokreće monofazni motor predviđen za intenzivnu upotrebu. U standardnu opremu je uključena i baterija za el. motor u slučaju nestanka struje. Koriste se eloksirani alu profili i sigurnosna stakla dedljine 6 – 10 mm.

lucna_klizna_vrataAutomatska lučna klizna vrata

Ova sofisticirana vrata su visoko cenjena u hotelima, restoranima, kazinima, banjskim i ostalim objektima, pružajući prestižan izgled samog ulaza. Dostupan je veliki izbor radijusa krivih oblika za široke i uže ulaze.

Aluminijumske terase i stepenišne ograde

Pružaju jednostavna i elegantna rešenja za stambene i poslovne objekte.  

Aluminijumske roletne

Kvalitetne i dugotrajne, širok spektar boja. Roletne možemo ispuniti Al termo lamelom (sa poliuretanom) i Al profil lamelom. Sve naše roletne imaju završnu profil lamelu sa mogućnošću zaključavanja.